Tot a punt a Pena-roja per celebrar el Franja Rock més complet dels últims 14 anys – Racó Català

Tot a punt a Pena-roja per celebrar el Franja Rock més complet dels últims 14 anys – Racó Català.

Tot a punt a Pena-roja per celebrar el Franja Rock més complet dels últims 14 anys

 

Coincidint amb el festival de música, també se celebra la 24a Trobada Cultural del Matarranya

 

 

Pena-roja acull aquest cap de setmana el Franja Rock, el festival més veterà del Matarranya. Des d’avui i fins diumenge desfilaran diferents artistes com el grup madrileny de punk-rock, Boikot, per presentar el seu últim disc Boikotea!. El festival arriba aquest any a la seva catorzena edició i en el cartell hi figuren grups com Atzembla i Vadebo del País Valencià o La Llitera Tropical.
Tot i així, coincidint amb el festival de música, aquest cap de setmana també se celebra a Pena-roja la 24a edició de la Trobada Cultural del Matarranya dedicada a la commemoració del 25è aniversari de la mort de Desideri Lombarte i dels 25 anys de  l’Associació Cultural del Matarranya.  La trobada comptarà amb una taula rodona per fer balanç dels 25 anys de l’associació i un recital d’obres dels autors matarranyencs Juli Micolau i Marta Momblant, entre altres activitats.
Podeu consultar la programació sencera del festival, del qual Racó Català n’és una vegada més mitjà col·laborador, aquí.

 

 

 

2 Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Comments are closed