Tertúlies a la fresca d’Alcampell 2014

Tertúlies del 2014 | Tertúlies a la fresca.

Tertúlies del 2014

Esto estiu tan atípic del 2014 també tindrem tertúlies a la fresca. Llegiu lo programa per ací davall o descarregueu-vos-lo ací: Tertúlies a la fresca 2014 (modificat)

Si l’heu vist o descarregat abans del 30 de juliol observareu que ha canviat el títol i ponent de la primera tertúlia. Estava programat Paco Paricio, dels Titiriteros de Binèfar, però malauradament no podrà vindre perquè lo cap de setmana passat va caure en plena actuació i es va trencar los lligaments del genoll. Esperem que es recupere el millor possible i que poguem fer la seua xerrada en un futur. A canvi, lo dissabte a la piscina tindrem una altra tertúlia d’allò més interessant a càrrec de César Torres (de la Red de Ahorradores e Inversores, d’Osca), qui mos explicarà com tractar amb los bancs i evitar les seues estafes. No hi falteu!

Tertúlies a la fresca (modificat)Llegiu també la propaganda que mos fan des de La Litera Información

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja