3r Recital de poesia i música a Horta de Sant Joan | Lo Finestró

3r Recital de poesia i música a Horta de Sant Joan | Lo Finestró.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ben tocades les 10 de la nit del passat 14 d’agost, a la plaça de l’Església d’Horta de Sant Joan, començà el recital de poesia i música, aquest any dedicat a Desideri Lombarte en el 25è aniversari de la seua mort, organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament, dirigit per Cinta Mulet, amb la col·laboració de l’Associació de Joves “Paseu-me la bota” i l’Associació Cultural del Matarranya.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAVan assistir com a autors convidats Josep Miquel Gràcia, Blanca Deusdad, Àngel Querol, Jesús Tibau i Maria Dolors Gimeno, afegint-se en el transcurs de l’acte Juli Micolau.

El públic omplia la bella plaça de l’Església i l’Ajuntament, il·luminant l’escenari una llum suau i càlida, en tant que els versos d’en Desideri i els propis dels autors invitats, envoltats de notes musicals sorgides d’un piano, una saxo i unes guitarres, acaronaven la oïda i la sensibilitat dels assistents. Un acte més, però molt especial, en honor d’en Desideri dins del actes commemoratius del 25è aniversari de la seua mort.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERASense cap mena de dubte, la participació dels jovents, tant en la part recitada com en l’acompanyament musical, va ser el més destacat i sorprenent de la vetllada. Amb frescor de joventut, agilitat participativa i entusiasme, aquest tipus d’actes han de sortir bé forçosament. I per això hi eren Maria Sancho, Enric Serrano, Anna Mª Gil, Lorena Vives, Esther Vilar, Alfonso Dobon, Amanda Vilar i Elies Gil. I per dir alguna cosa més del recital, cal destacar també els seu escenari natural, la informació visual que es va projectar i seu el ritme, segurament força assajat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAI en acabar, la bona copa de cava de Vinyes del Convent, va ser l’afegitó gustatiu de la vetllada que cal repetir l’any vinent. Objectius i motius en sortiran. Enhorabona a la Cinta Mulet, a l’Ajuntament d’Horta i a tots els participants.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja