VII Jornada de Lectura Pública a Bellmunt | Lo Finestró

VII Jornada de Lectura Pública a Bellmunt | Lo Finestró.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 Una Jornada més de Lectura Pública a Bellmunt de Mesquí, i ja en van set, tingué lloc a aquesta bella vila de la Vall del Mesquí el passat 15 d’agost. Ramón Mur, el inesgotable activista cultural bellmuntà, alma mater de totes les jornades, pot està ben content de l’èxit de públic i del ressò que ha pres la Jornada per tota la contrada. Els que vam assistir-hi, participant o no en la lectura, vam quedar satisfets de debò com cada any. Gràcies, Ramon, per obrir les portes de la històrica casa de Juan Pio Membrado, per a poder gaudir de les estàncies on va viure i escriure el regeneracionista baixaragonès, Pío Membrado.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAAquest any, com un acte més de l’Any Desideri Lombarte (1989-2014), commemorant el 25è aniversari de la seua mort, va està dedicada la Jornada a la lectura de dos llibres d’en Desideri: Les aventures del sastre Roc d’Arça , en català, i A ti no te conozco, (una crònica d’un alumne dels Escolapis d’Alcanyís 1947-1952), en castellà, obra poc coneguda de l’autor pena-rogí. Més de cinquanta lectors van passar pel balconet del pati de la casa Membrado, lectors de totes les edats i d’ambdues llengües —català i castellà. El pati va està sempre ple d’un públic atent a la lectura de les dues obres i a tots el comentaris i intervencions que van tenir lloc en el transcurs del matí, fins les dues de la tarda.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja