“La dama del Matarraña” es presente a Zaragoza

La dama del Matarraña- de Francisco Javier Aguirre, darrer llibre de la trilogia en castellà d’aquest autor, es presente a Zaragoza el proper 27 d’octubre.

Benvolguts amics i amigues

Us comuniquem la presentació del llibre –La dama del Matarraña- de Francisco Javier Aguirre, darrer llibre de la trilogia en castellà d’aquest autor, a Zaragoza e, proper 27 d’octubre. Els altres dos títols publicats són: –Los duendes del Matarraña- i -Noches del Matarraña-.

Seguint i d’acord amb la voluntat de l’autor, nascut a Logroño, que viu a Zaragoza, però un enamorat del Matarranya i defensor de la parla catalana d’aquestes terres, hem editat dins de la trilogia en català: –Los follets del Matarranya-, estem preparant l’edició de –Nits del Matarranya- i properament la traducció del últim llibre publicat en castellà.

Per tant, crec que és bo donar suport a iniciatives com les de Francisco Javier i per això us convidem a la seva lectura.

March Editor

Serret Bloc.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja