Multinacionals, cambres de comerç, ports i institucions europees reivindiquen el corredor mediterrani a Brussel·les

Multinacionals, cambres de comerç, ports i institucions europees reivindiquen el corredor mediterrani a Brussel·les

element divisor

Albert Segura / Corresponsal // ACN // 27.10.2009 // 13.25 h  element divisor Ref. 513014

element divisor

Brussel·les (ACN).- Més de 150 empreses multinacionals, cambres de comerç i col·legis professionals, ports i institucions d’arreu de la UE han reivindicat aquest dimarts a Brussel·les l’impuls del corredor ferroviari de mercaderies mediterrani. Coordinades pel lobby Ferrmed, defensen que la interconnexió ferroviària amb França es faci per Portbou, traçat que és ‘de lluny menys costós i més eficient’ que l’eix aragonès i la travessia pel centre dels Pirineus, per Canfranc. Ferrmed, que ha presentat el seu estudi al Comitè Econòmic i Social Europeu, reclama a la Comissió Europea que aquest 2010 declari corredor ferroviari prioritari l’eix Escandinàvia-Rin-Roine-Mediterràni que passa per Catalunya.


Agència Catalana de Notícies :: acn ::.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja