Alturo reclamarà demà a Foment millores a l’Eix Pirinenc i autovies des de Montblanc a Lleida i cap a l’A-2

Alturo reclamarà demà a Foment millores a l’Eix Pirinenc i autovies des de Montblanc a Lleida i cap a l’A-2
26.10.2009
recomanar recomanar | imprimir imprimir

El senador Alturo exigirà també concreció per a diverses infraestructures del Segrià i Les Garrigues (Lleida)

El senador per Lleida Ramon Alturo demanarà demà al Govern, a través de sis preguntes amb resposta oral a la Comissió de Foment, informació sobre les millores previstes a l’Eix Pirinenc, les rotondes per a la connexió entre l’A-22 i Almacelles (Segrià) i la construcció de les autovies des de Montblanc (Tarragona) a Lleida i des de la capital de la Conca de Barberà cap a l’A-2 –que uneix Tàrrega amb Cervera-.


A més, reclamarà detalls sobre la construcció de quatre rotondes per a millorar els accessos a Juneda (Les Garrigues) des de la N-240 i la transformació de la N-230 en l’autovia A-14.


Les 6 preguntes exposen textualment:


“A través de quantes rotondes té previst, el Ministeri de Foment, realitzar la connexió entre l’A-22 i el municipi d’Almacelles a la comarca del Segrià? Es demana especificar si aquestes seran d’accés en els dos sentits.

Té previst el Ministeri de Foment la construcció d’una nova autovia entre Montblanc i l’A-2 (entre Tàrrega i Cervera)? En cas afirmatiu es demanen terminis de licitació de projectes i previsió d’obres.


Té previst el Ministeri de Foment la realització de l’autovia A-27 (N-240) entre Montblanc i Lleida? Es demana detall de terminis de licitació de projectes i execució d’obres.

Contempla el Ministeri de Foment la realització de quatre rotondes per a millorar els accessos al municipi de Juneda des de la N-240? En cas afirmatiu, es demana especificar els terminis que contempla el Ministeri de Foment per a la seva realització.


¿Quines actuacions i quins terminis contempla el Ministeri de Foment per a la millora de la N-260 (Eix Pirinenc), especialment pel que fa als trams Xerallo-Pont de Suert, i Sort-La Seu d’Urgell, a més de les variants de Gerri de la Sal i de la Pobla de Segur?


Quins terminis preveu el Ministeri de Foment per transformar l’actual N-230 en l’autovia A-14? Es demana detall dels terminis de licitació i execució de projectes i obres en els diferents trams?”

Dimarts, 26 d’octubre de 2009

CDC.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja