La periodista Emma Zafón presenta una novel·la sobre la corrupció política valenciana

El Punt Avui – Notícia: La periodista Emma Zafón presenta una novel·la sobre la corrupció política valenciana.

L’obra trasllada el lector a l’any 2011, quan el govern de la Generalitat valenciana es veu assetjat, per primera vegada en 16 anys, per la justícia

La periodista valenciana Emma Zafón presentarà el pròxim dissabte la novel·la La meua germana Yvonne. Una història de corrupció política a la valenciana, editada per El Toll. L’acte tindrà lloc a les 19.30 en la sala d’exposicions del teatre Micalet de València i comptarà amb la intervenció de l’historiador i escriptor Justo Serna.

La meua germana Yvonne. Una història de corrupció política a la valenciana trasllada el lector a l’any 2011, quan el govern de la Generalitat valenciana es veu assetjat, per primera vegada en setze anys, per la justícia. Amb to irònic i un tractament purament humorístic, la novel·la repassa la breu trajectòria d’Yvonne Gimeno, suposada promesa de les institucions més putrefactes del país. És després de la dimissió del president, el 20 de juliol del mateix any, quan la vida d’Yvonne i de la narradora de la història, la seua germana Natàlia, es capgira fins a límits insospitats.

Emma Zafón va nàixer a Llucena l’agost de 1987. Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, actualment és directora de Matarraña Radio. La meua germana Yvonne és la seua primera novel·la.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja