Divendres 7 de novembre s’emetrà el setè programa de la nova temporada del programa radiofònic Lletres Ebrenques, que dirigeixo a Antena Caro Roquetes (96.0 fm). La novetat d’enguany és que incloem unes notes bibliogràfiques d’autors històrics de les comarques centrals dels Països Catalans a l’apartat notícies literàries. Mantindrem la resta de seccions, que creiem són del gust dels nostres oients i seguidors. En el programa d’aquesta setmana comptarem amb la presència de l’escriptor mequinensà Hèctor B. Moret. Recordeu que es pot escoltar a través del renovat web, www.antenacaro.cat.

Hèctor B. Moret Coso (Mequinensa, 1958) és un poeta i investigador de la llengua. Llicenciat en Filologia catalana, és professor de llengua i literatura catalanes d’ensenyament secundari.
Hèctor Moret ha deixat l’obrador de poeta i ha permès el pas a un camarada,  Esteve Betrià, un seu alter ego, mentre que Marc Cornell és el nom que signa els contes que apareixen en tres reculls de les Trobades d’Escriptors del Pirineu .

Obra poètica: Pentagrama (1987), Parella de negres (1988), Ròssecs (1992),  Al cul del sac hi trobareu les porgueres (1993), Antídots (1996), Temps pervers  (1999), In nuce (2005).
Director de col·leccions i editor: Quaderns de la Glera: Calaceit: Associació de Consells Locals de la Franja, Associació Cultural del Matarranya, Institut d’Estudis del Baix Cinca i Sisalls Edicions. 9 volums, 1991-1993. Quaderns de les Cadolles. Fraga-Calaceit: Associació Cultural del Matarranya i Institut d’Estudis del Baix Cinca, 2003-2004.
Autor d’articles (Esteve Betrià): Circumloquis i remostrons.  2003 (volum núm. 7 de la col·lecció Quaderns de les Cadolles).
Col·laboracions en publicacions: Serra d’Or, Urc, Reduccions, Temps de Franja.
Estudiós, investigador i recopilador: Indagacions sobre la llengua i literatura catalanes a l’Aragó (1998). Escrits en català a la Ribera del Cinca (Fraga, 1929-1931).   (1991). Gèneres etnopoètics breus no musicals. (3r volum de: Bllat colrat! Literatura popular catalana del Baix Cinca, la Llitera i la Ribagorça. (1997).