Activitats al Matarranya 29/11/2014

Este cap de setmana continuem amb les activitats programades dins de les 11ª Jornades Culturals de la Comarca del Matarraña/Matarranya i la 5º Mostra de Teatre Aficiona’T!.

  • Calaceit, Museu Juan Cabré, divendres, 28 de novembre, a les 19:00 h. Xerrada: ‘Tot va començar en Sant Antoni de Calaceit.  En el centenari de l’inici de les exploracions arqueològiques del Institut d’Estudis Catalans en el Matarranya’ a càrrec de Jordi Rovira i Angels Casanovas.
  • Beseit, Casa de Cultura (3º planta), dissabte, 29 de novembre, a les 18:00 h. Xerrada: ‘Les herències emocionals en el nostre arbre genealògic i en el nostre pas pel ventre matern’, a càrrec de Cristian Casamitjana (Centre Polaris), psicòleg.
  • Calaceit, Teatre La Germandat, dissabte, 29 de novembre, a les 22:00 h. Teatre: ‘Humor amb amor’ a càrrec del grup de teatre.  Lo Mentidero de Queretes.  Aforament limitat.
  • Beseit, Biblioteca Municipal, diumenge, 30 de novembre, a les 12:00 h.  Activitat infantil: ‘¡¡¡Me muero de la risa!!!’, a càrrec de Mónica Pasamón, companyia Cuentosconarte.
  • Mont-roig, en el Saló Cultural, diumenge, 30 de novembre, a les 18:00 h. Teatre: ‘¡Vivan los novios!’ a càrrec del grup de teatre Mercé Centelles de Massalió.

I a més, a Pena-roja de Tastavins celebren el dissabte 29 de novembre, a partir de les 17:30 h, Santa Cecilia.

 

COMARCA DEL MATARRAÑA/MATARRANYA

Departamento de Cultura

Avda. Cortes de Aragón, 7. 44580-VALDERROBRES (Teruel)

www.comarcamatarranya.com

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja