Que els Mossos envaisquen la Franja!: una de comptes falsos a Twitter | Xarxes socials i llengües

Que els Mossos envaisquen la Franja!: una de comptes falsos a Twitter | Xarxes socials i llengües.

 

PictureFa uns dies un usuari de twitter va afirmar que “La Franja de Ponent es territori català. Que els mossos la invadeixin per Catalunya que plantin una estelada gegant”. De tot hi ha a la vinya del senyor, però tot sona bastant estrany. L’usuari és miag @greenblattmia i a totes llums és un usuari fals: usuari en anglès parlant de la Franja, pocs tuits (11), seguint molta més gent (87) de la que el segueix (14), dirigint-se a usuaris clau per a que li retwittejon tuits, i sobretot, temàtiques i llengües disperses: demanar la invasió de la Franja, un vídeo en anglès sobre el disseny d’una oficina, promoció del turisme virtual a Melbourne… L’objectiu dels comptes falsos és donar potència a usuaris i enllaços que interessen a aquells que els lloguen. No fa molt algú havia comprat 30.000 “seguidors” àrabs falsos per a seguir el compte de Mariano Rajoy.

 

No he sabut trobar ni la foto de l’usuari ni la font primera del text que replica l’usuari fals , però no és el primer cas en què la Franja és usada per a este objectiu: un text inicialment creat per Criticar los regionalismos y nacionalismos, y luego llamar al Catalán . Todo muy coherente, sí señorha estat retwittejat contínuament per este tipus de comptes

 

PS: La informació inicial ens l’ha indicat @xavits

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja