Actes culturals Matarranya 1a quinzena de febrer

Agenda corresponent a la primera quinzena del mes de febrer. En esta edició destaquem els actes programats amb motiu de la festivitat de Santa Águeda i l’inici dels carnestoltes en algunes poblacions del Matarrañnya.

Així mateix, el Departament de Joventut de la Comarca del Matarraña/Matarranya juntament amb el grup de joves dinamitzadors rurals han organitzat una marxa solidària ‘Dotze marxes, una meta’ amb l’objecte de recaptar aliments a benefici de Cruz Roja Española-Matarranya.  Els interessats col·laboraran amb aliments com llegums, oli, galetes, *, llaunes de conserva,…. Les marxes es realitzaran a:

  • Pena-roja de Tastavins el dissabte, 14 de febrer a les 17:00 h.
  • Vall-de-roures el diumenge 15 de febrer a les 11:00 h.
  • Valljunquera el diumenge 15 de febrer a les 11:00 h.

Mes informació en: juventud(arrova)matarranya.org – 978 85 06 77.

 COMARCA DEL MATARRANYA

Departament de Cultura