Matarranya: activitats 2a quinzena març 2015

Al següent enllaç trobareu una nova publicació de l’agenda d’activitats que tindran lloc durant esta segona quinzena de març. En ella destaquem la ‘Fira de la Birra’ a Vall-de-roures, la fira del vi i el mercat medieval a Queretes o la ‘Mostra de la Taula de la Sénia’ a Beseit. Així com les exposicions que es poden visitar en estos moments en el Museu Juan Cabré de Calaceit i al Castell de Vall-de-roures.  Els interessats a formar-se trobaran també l’oferta de curs que llança el Departement de Joventut de la Comarca del Matarraña/Matarranya.

http://www.comarcamatarranya.es/images/banners/cultural/2MARZO15.pdf

Finalment, convidar-vos a la trobada de bandes de música que este dissabte, 21 de març, a les 18:00 h tindrà lloc al Poliesportiu de Calaceit. Esteu convidat.

COMARCA DEL MATARRAÑA/MATARRANYA

Departamento de Cultura

Avda. Cortes de Aragón, 7. 44580-VALDERROBRES (Teruel)

Telf. 978 89 08 81 – Fax 978 89 03 01

www.comarcamatarranya.com

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja