Presentació del mapa turístic de “Tres territoris, una mateixa terra” (Matarranya, Morella i Terra Alta) | EbreExprés.

 

Presentació del mapa turístic de “Tres territoris, una mateixa terra” (Matarranya, Morella i Terra Alta)

 


Aquest matí ha tingut lloc al santuari de la Mare de Déu de la Font, al municipi de Pena-roja de Tastavins (Matarranya), la presentació del mapa turístic de “Tres territoris, una mateixa terra”, un projecte que agrupa la comarca aragonesa del Matarranya, la població castellonenca de Morella i la comarca de la Terra Alta (Catalunya).

Aquesta és una nova iniciativa que pretén donar impuls a la col·laboració que mantenen aquests tres territoris en l’àmbit turístic, econòmic, social i cultural. L’acte ha comptat amb la presència tant de representants institucionals dels territoris com de les respectives associacions empresarials i turístiques. Aquest material de promoció es distribuirà a través de les oficines de turisme i dels ajuntaments.

La presentació l’ha presidida Francisco Esteve, president del Consell Comarcal del Matarranya, acompanyat de Ramshés Ripollès, alcalde de Morella; i del conseller del Consell Comarcal de la Terra Alta, Àngel Ferràs.