XV Dia de la Comarca del Matarranya | Lo Finestró

XV Dia de la Comarca del Matarranya | Lo Finestró.

 

dia_beceite15

Aquest dissabte, Beseit acull els actes de la XV Dia de la Comarca del Matarranya. Aquesta és una jornada de convivència entre els veïns del Matarranya.
Els actes començaran a dos quarts de deu del matí, amb una caminada pels voltants del Calvari. Després, a les onze, hi haurà activitats per als nens, amb competició de bitlles i jocs tradicionals. A aquesta mateixa hora, s’obriran diferents exposicions i a un quart de dotze onze es presentarà a l’última planta de la Casa de Cultura de Beseit, el vídeo del “Contracte del riu Matarranya”. A les dotze, hi haurà un concert de la Coral de Beseit. Aquest any, es realitzarà un reconeixement a les agrupacions teatrals comarcals i hi haurà un dinar de germanor. A la tarda, tindrà lloc una exhibició de ball amb el grup Aloe Dance i després es celebrarà una cercavila amb els capgrossos del Matarranya i es finalitzarà la jornada amb bous de foc infantils. Les inscripcions es poden formalitzar a l’Ajuntament de Beseit o a la seu de la Comarca, a Vall-de-roures, a través del correu electrònic comunicacion@matarranya.org. Els actes són gratuïts i el preu del tiquet del dinar és de 5 euros i inclou l’avituallament de la caminada.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja