Facebook | Volem TV3 per TDT a Fraga i la Franja!

Basic Info

Type:

Common Interest – Current Events

Description:

L’any 2010 els repetidor analògics de tot l’estat deixaran de funcionar, per la qual cosa només podrem veure la televisió a través del nou sistema de Televisió Digital Terrestre (TDT).

Esta circumstància mos afecta especialment als fragatins, ja que ni l’ajuntament ni la DGA tenen cap intenció en falcilitar que TV3 i lo 33 se puguen sintonitzar per la TDT. En conseqüència, al 2010 es perdrà el rastre d’estos canals a Fraga i a altres pobles de la Franja de Ponent.

TV3 i lo 33 formen part de la nostra societat des de fa dècades i han tingut, des de sempre, una àmplia acceptació. Podríem citar moltíssimes raons per les quals considerem TV3 com la nostra, però les podem resumir en tres: la seua gran qualitat i el fet que parlen DE nosaltros i COM nosaltros.

L’actitud de l’ajuntament (actual propietari del repetidor municipal que emet TV3 i lo 33 en analògic als canals 60 i 56 de la UHF) sobre eix tema és vergonyosa, ja que s’ha demostrat que engegar les emissions digitals és un tràmit força senzill que només requirís una quantitat de diners bastant irrisòria. L’únic que cal és una miqueteta de voluntat, i pareix que no la tenen.

Per si això no fos poc, el consistori municipal també ignora els milers de firmes que li van arribant de fragatins i fragatines en contra de l’invinent tancament de TV3 i que s’han anat arroplegant des del 23 d’abril. Així, l’ajuntament dóna l’esquena a la societat civil fragatina, que ha manifestat de forma contundent la seua total repulsa a la clausura de TV3.

Per consegüent, demanem des d’astí a l’ajuntament de Fraga i a la DGA que resconsideren la seua postura i garantisquen la recepció d’eixos canals a partir de l’any 2010. I aprofitem també per fer extensible esta reivindicació a tots els altres pobles de la Franja que l’any que ve deixaràn de poder veure estos canals.

Pensem que tancar estes emissores aprofitant el canvi de l’analògic al TDT és un atemptat contra els principis democràtics i la llibertat d’expressió. La llibertat i la democràcia és el dret a triar, però per a que això sigue possible, s’ha de poder fer-ho.

Contact Info

Email:

Location:

Fraga, Spain

mitjançantFacebook | Volem TV3 per TDT a Fraga i la Franja!.