Joaquim Ibarz, al programa “Objetivo” d’Aragón TV” avui a les 9,30 h. | Mas de Bringuè

Joaquim Ibarz, al programa “Objetivo” d’Aragón TV” avui a les 9,30 h. | Mas de Bringuè.

 El programa de reportatges “Objetivo” , d’Aragón Televisión, dedica, avui dilluns, un d’ells  al periodista de Saidí i ex-correponsal de La Vanguardia a Latinoamérica, Joaquim Ibarz, escorcollant en diversos aspectes de la seua biografia, a través de testimonis de gent que el van conèixer i parlant de la casa-museu “CASA DE USTED- Casa vostra” a Saidí, on hi ha un nombrós conjunt de peces   que Joaquim va  anar recollint durant  els 28 anys de treball periodístic ‘estància per tota Amèrica.
El reportatge s’emet avui a les 9,30 h., després de la segona edició del telediari regional. Serà el primer dels tres reportatges que s’emeten avui.  A partir de demà, el programa estarà penjat a la web de la cadena: http://alacarta.aragontelevision.es/.  Sí, el reportaje se emite hoy a las 21.30 horas en el programa Objetivo, justo después de la segunda edición de nuestros informativos. Además, es el primero de los tres reportajes, así que hay que ser puntual… A partir de mañana, estará colgado en la web de la cadena http://alacarta.aragontelevision.es/.
¡Espero que te guste!
Un saludo,