El Matarranya té, de forma provisional, 56 candidatures per a les pròximes municipals | Comarques Nord

El Matarranya té, de forma provisional, 56 candidatures per a les pròximes municipals | Comarques Nord.

El Matarranya té, de forma provisional, 56 candidatures per a les pròximes municipals

comarquesnord.cat . Terol . dimecres, 22 d’abril de 2015 . Deixa un comentari
Etiquetes:
20120319_publi_cnenshocontestu_125x400

El Butlletí Oficial de la Província (BOP) ha publicat avui les llistes provisionals de cara a les pròximes Eleccions Municipals 2015 que se celebraran el 24 de maig. Un total de 56 llistes, de forma provisional, que participaran d’uns comicis que dibuixaran els ajuntaments per als pròxims 4 anys. Pel que fa al PP, la força més votada els últims comicis al Matarranya, té tancades un total de 13 llistes al Matarranya i representació provisional a 17 d’ells. Està pendent de tancar llistes a La Portellada i Mont-roig, i el Butlletí confirme que no tindran llista a Fontdespatla.

En el cas del PSOE, la segona força més votada les passades eleccions al Matarranya, trobem 10 llistes tancades i representació provisional en 16 municipis. El PSOE no ha tancat les llistes de Valljunquera, Beseit i La Portellada i no presentarà llista ni a Lledó (on governava), ni a Ràfels. Per la seua part, el PAR, tercera força, té tancades onze llistes i preveu presentar-se a 16 pobles. No té tancats ni Beseit, ni Calaceit, com tampoc Fontdespatla. De fet, a Fontdespatla només hi ha tancada la llista del PSOE a dia d’avui.

Finalment, i si parlem de CHA, l’aragonesisme d’esquerres ha presentat, de manera provisional, un total de 7 candidatures. Les més importants, les de Vall-de-roures, Queretes i Valljunquera. També presente candidats a les llistes obertes de Ràfels, Lledó, La Portellada i la Torre. En este últim municipi, ara mateix té una regidora a l’ajuntament.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja