Multes a activistes Stop Gran Scala

Multas a activistas

STOP GRAN SCALA BAIX CINCA
Lunes 16 de noviembre de 2009.

Fraga, 10/11/2009. L’Alcalde de Fraga, D. José Luís Moret, ha resolt imposar una multa de 707 € a la Plataforma Stop Gran Scala per la col·locació de 2 cavallets i una taula a la Plaça d’Espanya de Fraga el dia 21 de maig de 2009. Amb aquesta acció la Plataforma pretenia, simplement, oferir informació a la ciutadania que així ho demanés. De moment, les 6 persones denunciades, triades a dit entre les 30 que foren identificades per la Policia Local, ha presentat recurs en contra de la resolució de l’expedient sancionador al·legant, entre altres punt, que el dret a la llibertat d’expressió està contemplat en la Constitució (article 20), i que no es necessària una autorització per a expressar les idees de forma ordenada i pacífica en la via pública. Actualment, la Plataforma es troba a l’espera de rebre la resposta de D. José Luís Moret.

[Diagonal Aragón] ::.

Vist per Purnas en o zierzo