Poesia a la Casa Amatller de Barcelona « Lo finestró del Gràcia

Poesia a la Casa Amatller de Barcelona

Casa Amatller

Dins dels actes programats per a l’exposició “El Matarranya desconegut” a la casa Amatller de Barcelona, n’hi ha dos (7 i 14 de juliol) organitzats per l’Associació Cultural del Matarranya i la Llibreria Serret de Vall-de-roures. Pel que fa referència a l’acte del dia 14 de juliol, a les 21 hores, podem informar el següent, al marge d’alguns petits canvis que es puguin fer:

L’acte serà obert amb un parlament del poeta Hèctor Moret, sobre l’obra del gran poeta matarranyenc, el pena-rogí Desideri Lombarte, com a commemoració del 20è aniversari de la seua mort.

Tot seguit i aprofitant la recent aparició de Lletres de casa, Antologia lírica de poetes ebrencs, publicada per March editor i compilada per Emigdi Subirats, es presentarà al públic de Barcelona. Serà el propi Subirats qui hi parlarà de la gènesi del llibre, autors participants i terres d’origen, entre les quals, el Matarranya i el sud de la  Franja estan prou representades. Després, els autors assistents a l’acte llegiran poemes seus del llibre presentat.

En el llibre hi col·laboren 35 autors, cadascun amb un parell de poemes, seleccionats pel compilador i a la vegada prologador, Emigdi Subirats. L’obertura del llibre, anomenada “Portal”, ha estat a càrrec d’Artur Quintana.

Sobre l’acte del dia 7 de juliol informarem quan tinguem el programa ben definit.

Programa: Activitats Casa Amatlller

Poesia a la Casa Amatller de Barcelona « Lo finestró del Gràcia.