Presentació d’”El sueño de Kil. Als 30 anys de la llibreria Serret” de Ramón Mur | Lo Finestró

Presentació d’”El sueño de Kil. Als 30 anys de la llibreria Serret” de Ramón Mur | Lo Finestró

kil-webAquest divendres dia 19 de juny s’ha presentat al Liceo d’Alcanyís el llibre bilingüe castellà-català de Ramon Mur: El sueño de Kil. Als 30 anys de la llibreria Serret. Davant d’una bona presència de públic José Ignació Micolau ha presentat Ramon Mur i la seua obra i Artur Quintana ha fet una introducció al llibre, que ha qualificat d’íntima i esimulant crònica novel·lada dels darrers cent anys al Baix Aragó Històric i al tarannà dels seus habitants. L’autor ha tancat la presentació parlant de la gestació de la novel·la i establint un diàleg amb el públic.
Qui vulgui llegir la introducció sencera d’Artur Quintana la trobarà aqui pdf

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja