El subdelegat garanteix que l’A-68 tindrà eixida al mar per Vinaròs | Comarques Nord

El subdelegat garanteix que l’A-68 tindrà eixida al mar per Vinaròs

_________________________
comarquesnord.cat, Castelló
dimarts, 17 de novembre de 2009

El subdelegat del Govern a Castelló, Antonio Lorenzo, ha garantit que l’autovia que enllaçarà Aragó amb la província, i que passarà per la comarca dels Ports tindrà la seua eixida al mar per Vinaròs. “El Govern ha pres dues decisions de vital importància respecte a les infraestructures viàries en el nord de la província. Una serà que l’autovia de l’interior es convertira en l’A-7 i açò va a determinar que des de la Jana a Vinaròs la 232 es convertiria en autovia. És a dir, que en el projecte de la A-7 ja es va determinar que la 232 seria autovia entre La Jana i Vinaròs”, segons Lorenzo.

“La segona decisió important i determinant adoptada pel govern d’Espanya va anar que l’A-68 arribara al Mediterrani per Castelló i no per Tarragona. L’A-68 arribarà fins a la Jana i després seguirà l’autovia fins a Vinaròs. De tal forma que és cert que l’A-68 desembocarà en el Mediterrani per Castelló”. D’aquesta manera Lorenzo ix al pas de crítiques que asseguraven que aquesta important autovia, clau per al futur de zones com la comarca dels Ports s’acabaria a La Jana. “Estem parlant d’una qüestió absolutament nominalista: si el tram entre la Jana i Vinaròs es cridarà A-68 també o no. Però l’eixida al mar del nord i centre d’Aragó va a ésser per Vinaròs. No tinguen el menor dubte referent a això”.

El Ministeri de Foment es va comprometre a executar la històrica exigència de Castelló d’estendre l’A- 68 perquè arribe al Mediterrani per la Comunitat mitjançant la conversió en autovia de la nacional 232. La reivindicació d’aquest vial es remunta a dècades.

El subdelegat garanteix que l’A-68 tindrà eixida al mar per Vinaròs | Comarques Nord.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja