Facebook | Futbol La Vall

Futbol La Vall

Nom:
Futbol La Vall
Categoria:
Esports i esbarjoEsports recreatius
Descripció:
Bones! Busquem firmes via facebook per crear una Associació Esportiva a La Vall del Tormo amb la finalitat de poder gestionar amb una autonomia major vers l’ajuntament els esdeveniments esportius que es celebren a les nostres contrades.
Tipus de privacitat:
Open: All content is public.

Informació de contacte

Correu electrònic:
Oficina:
Recrativos Paau Pablito

Darreres notícies

Notícies:
La idea de crear una Associació Esportiva a La Vall neix de la necessitat de millorar la gestió de les activitats i tornejos esportius que es celebren al nostre poble, tals com, principalment, la Copa Primavera de Futbol Sala -que des d’enguany pretén celebrar-se anualment-, el torneig de l’Interpeñas o altres activitats esportives múltiples relacionades amb altres esports (bicis, minimotos, etc.).

En segon lloc, una altra de les causes pel que un grup de joves estem embarcant-nos en la creació d’una Associació Esportiva és pel tema de la difusió de les nostres activitats a nivell comarcal, així com la búsqueda d’sponsors interessats en patrocinar les competicions de major rellevància -de moment únicament la Copa Primavera-.

Al mateix temps, la idea és atorgar cobertura institucional als nostres actes tant des d’un punt de vista local com comarcal, pel que buscarem el suport de l’Ajuntament de Valdeltormo i de la Joventut de la Comarca del Matarranya.

Xavier Moreno

mitjançantFacebook | Futbol La Vall.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja