Matarranya Íntim 2015 es va presentar ahir a Pena-roja | Lo Finestró

Origen: Matarranya Íntim 2015 es va presentar ahir a Pena-roja | Lo Finestró

Cartell Matarranya Íntim Reduit 0rNa8Ay6 Reduida

4myVGgPF ReduidaAl magnífic claustre gòtic del Santuari de la Mare de Déu de la Font —hospederiavirgendelafuente.com–, els organitzadors del  Festival Matarranya Íntim van presentar ahir, en roda de premsa, la programació de la seua 3a edició que portarà les arts escèniques d’avantguarda a l’interior de les cases de Pena-roja de Tastavins, amb espectacles per a tot tipus de públic.

Podeu llegir la nota de premsa de la presentació del festival: Matarranya Íntim

Estem segurs que serà tot un encert com les dos edicions anteriors. Val a dir que Matarranya Íntim és l’esdeveniment cultural/teatral més important de les terres matarranyenques i de gran part d’Aragó, que prestigia la comarca i la dona a conèixer molt més enllà de les terres aragoneses.

Veieu el programa complet de tots els espectacles a: http://issuu.com/matarranyaintim/docs/llibret_matarranya_intim_2015b?e=0/14421094#search