Teatre: Matarranya Íntim

Els dies 7, 8 i 9 d’agost tindrà lloc a Pena-roja de Tastavins la tercera edició de MATARRANYA INTIM.  Este festival pretén apropar les arts escèniques al mitjà rural. Matarranya Intim traça una ruta escènica amb espectacles que aborden el fet teatral des de múltiples variables.  Peces d’art en viu, de petit format i durada, dissenyades per a tots els públics, que es desenvoluparan a l’interior de les cases. En esta edició es comptarà amb l’actuació musical de Carmen París.  Un festival avantguardista i únic a Aragó.

La venda anticipada d’entrades les podeu comprar, entre altres punts, en l’Oficina de Turisme de la Comarca del Matarraña/Matarranya. Si esteu interessats, us aconsellem que les compreu abans a l’efecte de poder organitzar-vos els espectacles que aneu a visitar.

Us adjuntem l’enllaç del programa d’esta edició.

http://content.yudu.com/Library/A3syyf/MatarranyaIntim2015/resources/index.htm?referrerUrl=http%3A%2F%2Fwww.comarcamatarranya.es%2Findex.php%2Fpersonas%2Fcultura%2Fitem%2F322-el-festival-matarranya-intim-llegara-a-penarroya-de-tastavins-el-07-08-y-09-de-agosto

 

COMARCA DEL MATARRAÑA/MATARRANYA

Departamento de Cultura

Avda. Cortes de Aragón, 7. 44580-VALDERROBRES (Teruel)

www.comarcamatarranya.com

 

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja