Iniciem la primera quinzena d’agost amb moltes activitats en tots els municipis de la comarca.  Al següent enllaç teniu tota la programació:

http://www.comarcamatarranya.es/images/banners/cultural/1AGOSTO15.pdf

Així mateix, us avancem els actes programats per a estos primers dies d’agost amb motiu de les festes patronals.  Sent els municipis que primer les celebren: Fondespatla (del 5 al 9), Ráfels (del 7 al 12), Areyns de Lledó (del 12 al 16), Queretes (del 12 al 16) i La Vall del Tormo (del 13 al 17).

http://www.comarcamatarranya.es/index.php/personas/cultura/item/325-el-matarrana-esta-a-punto-de-iniciar-sus-fiestas-patronales

Us recordem que el concurs fotogràfic ‘Valors del Matarranya’ este any versarà sobre les festes patronals dels municipis de la comarca.  Les bases les podeu trobar en:

http://www.comarcamatarranya.es/index.php/personas/cultura/item/323-vuelve-el-concurso-fotografico-valores-del-matarrana-cultura-y-patrimonio-culturaç

I finalment, us recordem que este diumenge, 2 d’agost, a les 19:00 h, a l’Església de Sant Salvador de Fondespatla tindrà lloc el primer dels concerts d’òrgan corresponents al cicle d’aquest any.  En esta ocasió el concert serà ofert per l’organista Miquel González amb peces corresponents als segles XVI, XVII i XVIII.

El segon concert d’este cicle estarà dedicat a l’òrgan i a la jota, una experiència innovadora que comptarà amb la presència del ballarí Miguel Angel Berna, el cantant Nacho del Río i l’organista Esther Ciudad.

COMARCA DEL MATARRAÑA/MATARRANYA Departamento de Cultura www.comarcamatarranya.com