Primera victòria del Pena-roja aquesta temporada | Comarques Nord

Primera victòria del Pena-roja aquesta temporada


________________________
Carlos Vives, Calanda
diumenge, 15 de novembre de 2009

Tarda agradable i terreny de joc en bones condicions per a la disputa d’un important partit entre dos equips, separats per tan sols dos punts, penúltim i últim classificats del grup quart de la primera regional aragonesa on el CF Pena-roja alineava a Sandro (Enrique), Claudio (Gabriel), Iván, Victor T., César, Víctor B., Ciro, Ionut, Àlex, Dani i Javi (Nabil).

El partit va començar amb domini total per a l’equip pena-rogí, molt ben col·locats sobre el camp, davant d’un rival que no podia fer-se amb la pilota, el que es va traduir ràpidament en superioritat al marcador. Àlex amb perfectes xuts des de la frontal avançaven als del Matarranya, deixant un 0-2 en tan sols 11 minuts de joc. Els gols no van canviar la dinàmica del partit i amb un Pena-roja superior en tot moment, creant ocasions de gol, davant d’un rival que sol va poder provar algun xut sense perill La lesió del porter visitant i alguna ocasió clara de gol, va ser lo més destacat dels primers 45 minuts.

A la represa, el Samper va eixir en més força i amb més mentalitat i amb un penal ejecutat a la perfecció s’arribaria al 1-2, amb molt partit per davant. El gol, li va donar ales als locals i molts nervis als visitants. En una pilota llarga, el Samper aconseguiria l’empat.2-2. Els locals seguien en força però un canvi tàctic clau i la millor preparació física dels de Pena-roja, van aconseguir tranquil·litzar el joc i fer-se amb el control de pilota. Amb una bona internada per banda dreta, Javi, tras desfer-se de dos defenses, batia al porter local amb un fort xut, deixant el 2-3. Fins al final, partit controlat ja per part visitant i cap jugada de periil per part dels locals.

Primera victòria del Pena-roja aquesta temporada | Comarques Nord.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja