Artur Quintana premiat per Òmnium Cultural de les Terres de l’Ebre

Per cinquè any consecutiu, Òmnium Cultural a les Terres de l’Ebre farà entrega de Lo Grifonet, un premi que s’atorga a una persona que per la seva trajectòria cultural o científica, i per la importància i exemplaritat de la seva tasca intel·lectual, social i humana, ha contribuït de manera notable i continuada a la vida cultural de les Terres de l’Ebre (Baix Ebre, Montsià, Ribera d’Ebre i Terra Alta), així com de les comarques que hi estan relacionades culturalment i geogràfica: el Priorat, el Matarranya, el Baix Cinca, els Ports i el Maestrat.

Lo Grifonet d’enguany s’atorga a Artur Quintana i Font, veí de la Codonyera, i reconegut pels seus estudis de la llengua catalana a la Franja. És per aquest motiu que us comuniquem que ens agradaria poder comptar amb la vostra presència a l’acte de lliurament que tindrà lloc el proper dissabte 28 de novembre de 2015 a les 13:00 h, a Arnes, on farem una visita guiada al municipi, i al Museu de la Mel, i posteriorment un dinar al Restaurant “Can Barrina”.

Tots aquells que hi esteu interessats podeu fer la vostra reserva al correu electrònic terresdelebre@omnium.cat, fins el dia 25 de novembre. El preu del dinar serà de 20€ per als socis i acompanyant i 23€ per als no socis. En la reserva, s’hi ha de fer constar el nom dels assistents. El pagament es realitzarà a l’entrada del dinar d’homenatge.

Òmnium Terres de l’Ebre

Òmnium Cultural. Centre Cívic. Plaça Joan Monclús, 2. 43500 Tortosa

www.omnium.cat

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja