ascuma » Blog Archive » Junta ordinària d’ASCUMA

Junta ordinària d’ASCUMA

junta-220409De 5 a 7 de la tarda del dia 21, va tenir lloc a la seu de l’associació, la junta ordinària.
Desprès de l’informe del President sobre el balanç de la Trobada  Cultural  a Pena-roja,  sobre el Manifest de la proposició de la Llei de Llengües i el seu ressò als mitjans de comunicació, es va fer una revisió de les publicacions que en breu sortiran, així com les previsions per l’any vinent (Quaderns de del Cingle, Lo Trinquet i altres)
Es va fixar la posició d’ASCUMA envers la assistència o no assistència a  la Fira del Llibre de Monsó.
Com el dia 20, el President i el soci Carles Sancho, membre del Consell Cientìfic de l’Instituto de Estudios Turolenses, havien assistit a la reunió del Consell Científic a Terol, van aprofitar per explicar els temes tractats amb referència a l’ASCUMA. Es debateren  i s’aprovaren diversos temes més.

Reunió Consell Científic de l’IET

mitjançantascuma » Blog Archive » Junta ordinària d’ASCUMA.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja