Facebook | Per una fira del Llibre Aragonès culta i rigurosa

Nom:
Per una fira del Llibre Aragonès culta i rigurosa
Categoria:
Interessos comunsIdiomes
Descripció:
Per a que la Fira del Llibre Aragonès torne a ser un referent de la cultura aragonesa i no s’hi legitime grupuscles que ataquen la cultura aragonesa i neguen la existència de llengües propies d’Aragó defensant postures sense cap rigurositat científica.

Català i aragonès oficials!

——————————

Ta que a Feria d’o Libro Aragonés torne a ser un referent d’a cultura aragonesa y no se i lechitimen grupusclos que atacan a cultura aragonesa y niegan a existenzia de luengas propias d’Aragón esfendendo posturas sin de rigurosidat zientifica.

Catalán y aragonés ofizials!

——————————–

Para que la Feria del Libro Aragonés vuelva a ser un referente de la cultura aragonesa y no se legitime a grupúsculos que atacan la cultura aragonesa y niegan la existencia de lenguas propias de Aragón defendiendo posturas sin ninguna rigurosidad científica.

Catalán y aragonés oficiales! (read less)

Tipus de privacitat:
Obert: tot el contingut és públic.

Facebook | Per una fira del Llibre Aragonès culta i rigurosa.