Moviment Franjolí per la Llengua: Ajudem la llibreria Serret de Vall-de-roures. Fes-te’n soci del club de lectura!

Origen: Moviment Franjolí per la Llengua: Ajudem la llibreria Serret de Vall-de-roures. Fes-te’n soci del club de lectura!

Ajudem la llibreria Serret de Vall-de-roures. Fes-te’n soci del club de lectura!

La històrica llibreria Serret de Vall-de-roures està passant un moment delicat degut a la crisi que envolta el món de la cultura. Aquesta llibreria és un punt de trobada cultural del Matarranya i de tota la Franja de Ponent, sent molt activa en presentacions de llibres, jornades de novel·la negra, l’organització dels Premis Serret Terra de Cruïlla i moltes altres activitats literàries on conflueixen lectors i escriptors. És de destacar la difusió que en fa la llibreria dels autors matarranyencs i ebrencs, esborrant en l’espai lingüístic tota mena de fronteres i polèmiques estèrils en clau política.  La llibreria la regenta l’Octavi Serret, un llibreter dels de tota la vida i hiperactiu en la seva tasca cultural. Fa pocs mesos van obrir l’espai els 4 gats d’en Serret a Barcelona per dinamitzar, encara més, la difusió literària des de la Franja a la capital catalana. També fa poc ha establert un conveni de col·laboració amb Òmnium Cultural.
Ara toca donar un cop de mà a la llibreria Serret, i per això han creat diverses modalitats per fer-se’n soci del Club de lectura i poder així ajudar a que no tanqui aquest focus cultural de la Franja. Com? comprant llibres!
Des del Moviment Franjolí per la Llengua volem expressar el nostre total suport a la Llibreria Serret i animem tothom a que col·labori , en la mesura de les seves possibilitats, a que aquest espai literari continuï endavant.

Modalitats de fer-se soci del Club de lectura Serret:
A­. SOCI BÀSIC:​20 euros al mes que li donaran dret a l’elecció de dos llibres de butxaca o un de la selecció que cada dia recomanarà el CLUB al Serret Blog http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/categoria/club­de­lectura­cls. cat Alguns d’aquests llibres aniran acompanyats d’una ressenya crítica i tots ells d’una presentació.
B.­SOCI MITJÀ:​29 euros al mes que li donaran dret a l’elecció de dos llibres de la selecció que recomanarà el CLUB a la pàgina http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/categoria/club­de­lectura­cls. cat
 
C.­SOCI PREFERENT:​49 euros al mes. Podrà escollir quatre títols de la selecció del CLUB al Seret Blog http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/categoria/club­de­lectura­cls. cat
 
D.­En l’enviament mensual ​dels llibres que , s’afegirà aleatòriament un llibre més com a regal que serà triat pel propi Serret.
 
E.­ Tots els socis rebran informació puntual​ dels actes que Llibreria Serret organitza a Vall­de­roures, Terres de l’Ebre, la Franja o a l’espai de Llibreria Athenea / Els 4 Gats de Serret que dinamitza a Barcelona, ja sigui presentació d’autors i signatura d’exemplars, lectura de llibres pels seus autors, debat de lectures o una trobada anual de socis a Vall­de­roures, per conèixer i compartir els encants paisajistics, gastronòmics i artístics de la Comarca del Matarranya.
 
F.­ L’operativa per afiliar­se és simple: ​un email, msm o whatsApp al telèfon 628 085 473 o al mail serretllibres@gmail.com o a la mateixa www.serretllibres.com indicant modalitat de subscripció escollida, DNI peer donar-­vos d’alta i número de compte on domiciliar els pagaments mensuals. El primer enviament anirà acompanyat d’una carta personal d’ Octavi Serret i un obsequi.
 
G.­ Llibreria Serret ha assolit un acord de ​col·laboració amb Òmnium Cultural per ​oferir ​als seus socis (si no ho sou… https://www.omnium.cat/fes­te­soci/ )​, sempre i quan acreditin aquesta condició amb carnet identificatiu, un descompte del 5% en la compra de llibres del club CLS a la venda al seu establiment o virtualment al http://www.serretllibres.com/ introdüint el vostre nº d’identitat que se us demane per donar­vos d’alta al club CLS http://www.serretllibres.com/club i així poder obtenir les adventatges i descomptes de ser del CLUB de llibreria Serret.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja