El Duo Recapte actua el divendres 11 de març a la Sala Meta de Saragossa | Mas de Bringuè

Origen: El Duo Recapte actua el divendres 11 de març a la Sala Meta de Saragossa | Mas de Bringuè

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El duo poètic musical franjolí  “Recapte” (Antoni Bengochea i Màrio Sasot) actua el proper divendres 11 de març a les 20,30 hores a la Sala Meta, carrer Don Juan de Aragón, 18  de Saragossa, amb el seu espectacle bilingüe “Poesia d’ací i d’allà”.  El programa inclou poemes en català d’autors de la Franja ja tradicionals en el seu repertori, de Desideri Lombarte, Hèctor Moret, Teresa Jassà, Josep San Martin, Josep Galan…,  mesclats en diferents apartats temàtics amb peces d’autors en llengua castellana com Antonio Machado,  León Felipe o Gustavo Adolfo Bécquer).    

Allí el públic podrà gaudir, junt amb la música i la poesia, d’una bona beguda fresca i exquisides tapes, en un local acollidor rodejat de bon ambient i peces d’art.