El Diplocat porta a debat el dret de decidir i el procés català a Saragossa | VilaWeb

Origen: El Diplocat porta a debat el dret de decidir i el procés català a Saragossa | VilaWeb

fd_z

Després de Bilbao, Madrid i Sevilla, el Diplocat organitza avui un nou debat amb acadèmics d’una universitat de l’estat espanyol. És el torn de Saragossa, que acull la jornada ‘El dret de decidir: eufemisme o idea força?’. Serà a les quatre de la tarda a l’aula magna de la Facultat de Dret de la Universitat de Saragossa. L’acte és coorganitzat pel Diplocat i la universitat, amb la col·laboració de la Fundació Manuel Giménez Abad d’Estudis Parlamentaris i de l’Estat Autonòmic.

L’objectiu d’aquests actes és dialogar sobre el dret de decidir i el cas català. A la taula rodona hi participaran: Antonio Arroyo, professor de dret constitucional de la Universitat Autònoma de Madrid; Ramón Cotarelo, catedràtic emèrit de ciència política i de l’administració de la UNED; Teresa Freixes, catedràtica de dret constitucional de la Universitat Autònoma de Barcelona; i Josep Maria Vilajosana, catedràtic de filosofia del dret i degà de la Facultat de Dret de la Universitat Pompeu Fabra.

L’acte es podrà seguir en directe per streaming a través del compte de Twitter del Diplocat.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja