Actuació d’Anton Abad al Centre Aragonès de Barcelona | Mas de Bringuè

Origen: Actuació d’Anton Abad al Centre Aragonès de Barcelona | Mas de Bringuè

ep000283_1

El proper divendres 10 de juny, a les 11, 30 de la nit, el  cantautor de Saidí Anton Abad, actuarà a la sala d’actes del Centre Aragonès de Barcelona, al carrer Goya de la capital del Principat dins dels actes programats per l’Institut d’Estudis Catalans i el Centre Aragonès de Barcelona, durant les jornades  Franja, Llengua i Territori.

Anton Abad actuarà acompanyat del  músic marroquí  Mohamed Souleiman (violí i percussions) i del co-vilatà de l’Anton, Màrio Sasot (bandúrria).

Abans, a les 7 de la tarda del mateix 10 de juny es celebrarà una taula redona a  la UNIVERSITAT CENTRAL  DE BARCELONA (Plaça universitat)  titulada “La Llengua Catalana a l’Aragó”, en la que intervindran  José Enrique Gargallo, Ramon Sistac, Hèctor Moret i Natxo Sorolla.

Ja a la seu del Centre Aragonès, abans del concert, hi haurà un sopar a les 22 hores.

Les jornades van començar el  DIJOUS 2 de juny a la seu de l’INSTITUT D’ESTUDIS CATALANS  amb la presencia del periodista i presentador Òscar Dalmau i l’actuació d’Ángel Villalba (Fabara).

EL DIMECRES 8 DE JUNY va tindre lloc  al CENTRE ARAGONÉS DE BARCELONA  la inauguració de l’exposició “Desideri Lombarte: Ataüllar el món des del Molinar” de l’Associació Cultural del Matarranya.

 

Més endavant, el DIVENDRES 17, al  KOITTON CLUB, de Sants, a les  21:30h. Actuarà els grups Eixam de Massalió i Omeveigues de Vall-de-roures, que presentarà el seu treball “De l’hort al corral”.

El  DIUMENGE 19 AL CENTRE ARAGONÉS DE BARCELONA a les 11:30h,  està prevista l’actuació de Ministrils de l’Obach (Ribagorça) i el grup  Chundarata.  (Barcelona/Aragó)

LOCALITZACIONS de les seus on es celebren les Jornades:

: Institut d’Estudis Catalans C/ Carrer del Carme, 47 Tel. 93 270 16 20 informacio@iec.cat

Centro Aragonés de Barcelona C/ Joaquín Costa, 68 Tel. 93 317 5854 (barcelona@centroaragones.org)

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja