Els del Lapao s’empipen amb la Coca-Cola – AraDiari.net

Origen: Els del Lapao s’empipen amb la Coca-Cola – AraDiari.net

Manifestació contra la llengua catalana a Saragossa.

Manifestació contra la llengua catalana a Saragossa.

La Plataforma Aragonesa No Hablamos Catalàn-No Charrem Catalá s’ha empipat amb la Coca-Cola. Aquesta entitat, que el 5 de juny va dur a terme una manifestació no gaire reeixida (tan sols va aplegar desenes de persones) a Saragossa contra la llengua catalana, està disgustada per un premi de relats breus. Explica que el 4 de juny l’empresa Coca-Cola va premiar a PortAventura els 54 relats breus finalistes de la trenta-novena edició del premi Coca-Cola Relat Breu de Catalunya. Què és el que ha molestat l’entitat contrària al català fins al punt que ha decidit enviar un clam a la seu central de l’empresa a Atlanta (Estats Units)? En la nota de premsa del concurs es deia que “1.788 estudiants i 355 col·legis de tot Catalunya” havien participat en el premi. La “vexació”, segons l’entitat, és que entre aquests centres escolars s’incloïa l’institut Baix Cinca de Fraga, de la comarca del Baix Cinca, sota administració aragonesa. La PANHC considera que és “escandalós” que ‘s’infiltri” en un concurs destinat als “joves alumnes dels col·legis catalans” un institut “aragonès”.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja