Agenda Cultural del Matarranya: ‘Fira dels Bolets’ a Beseit i trobada de ‘Dolçainers, grallers i geganters’ a Massalió (octubre 2016)

Al següent enllaç us remetem l’agenda cultural dels municipis de la Comarca del Matarraña/Matarranya corresponent a la segona quinzena del mes d’octubre. Ressaltem entre altres activitats la ‘Fira dels Bolets’ a Beceite/Beseit, de la qual adjuntem el programa, i la trobada de ‘Dolçainers, grallers i geganters’ a Mazaleón/Massalió.

http://www.comarcamatarranya.es/images/banners/cultural/2OCTUBRE16.pdf

http://www.matarranyatour.com/index.php/es/noticias/item/237-bolets-y-gastronomia-en-el-matarranya

També volem aprofitar el correu per convidar-vos a visitar les diferents exposicions que encara es podran veure en estos últims dies. Destaquem entre elles la que té lloc al Castell de Valderrobres/Vall de Roures, ‘Arte de todos para todos’, realitzada per alumnes dels Centres ATADI i el Col·legi Públic d’Educació Especial ‘Gloria Fuertes’. Entorn d’esta s’han programat diverses activitats en la qual estan participant associacions, col·lectius i voluntaris de la comarca.

COMARCA DEL MATARRANYA www.comarcamatarranya.com