Jornades Culturals de la Comarca del Matarranya,

Jornades Culturals de la Comarca del Matarranya, organitzades pel Departament de Cultura. Este divendres, 18 de novembre, a les 19:30 h. al Museu Juan Cabré de Calaceit tindrà lloc la presentació del llibre Matarranya, gentes y paisajes en la Edad Media a càrrec del Professor d’Història Medieval de la Universitat de Saragossa, Carlos Laliena Corbera, coordinador del projecte. Este llibre ha estat editat per la Comarca del Matarraña/Matarranya en col·laboració amb la Universitat de Saragossa. Esta activitat serà la primera de les programades amb motiu de les 13es Jornades Culturals, la 7ª Mostra de Teatre Aficiona’T! i la 3es Jornades de Patrimoni Cultural que organitza la Comarca del Matarraña/Matarranya.

El dissabte, 19 de novembre, a les 19:00 h, al Saló Municipal de Lledó el cor Flumine de Tortosa oferirà un concert ‘Flumine a capella’. I el diumenge, 20 de novembre, a Torredarques, a les 18:30 h tindrà lloc una xerrada sobre lo ‘calendari del llaurador’ a càrrec de Víctor Vidal. A continuació, es realitzarà la passada d’un vídeo sobre els ús del forn de la localitat.

image006

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja