Detenen sis homes a Móra d’Ebre poc després de cometre un atracament en una joieria de Vall-de-roures

Detenen sis homes a Móra d’Ebre poc després de cometre un atracament en una joieria de Vall-de-roures

element divisor

ACN // 14.12.2009 // 17.19 h  element divisor Ref. 520590

element divisor

Móra d’Ebre (ACN).- Els Mossos d’Esquadra han detingut sis homes, tots ells d’origen romanès, acusats de l’assalt a mà armada d’una joieria de Vall-de-roures (Matarranya). Segons han confirmat els Mossos, la detenció es va produir el passat divendres al migdia, poc després del robatori. Els individus, que viatjaven en dos cotxes de gamma alta, haurien aixecat les sospites de la policia i van ser aturats vora la N-420 en un control organitzat en un polígon industrial de la capital de la Ribera d’Ebre. Els arrestats duien l’ arma de foc amb la qual, suposadament, havien comès l’assalt, així com les joies robades, mòbils, peces de vestir i un esprai de defensa que, posteriorment, va permetre relacionar-los amb el robatori.

Agència Catalana de Notícies :: acn ::.