“Así como el nacional-socialismo de Hitler aspiraba a anexionar territorios al III Reich, el nacionalismo catalán pretende incluir regiones como Aragón”

El front de l’Aragó a la caverna

“Así como el nacional-socialismo de Hitler aspiraba a anexionar territorios al III Reich, el nacionalismo catalán pretende incluir regiones como Aragón”
César Vidal compara Catalunya amb el tercer Reich i diu que “’muchos nacionalistas creen que podrán converitr Aragón en colonia fácilmente’”
Ult. Act. 18/12/2009 19:22
Icona mida text gran | petit Icona imprimir article Icona enviar article Icona enviï rectificació Icona afegeixi a la seva carpeta Icona opinions 138 opinions
Si esteu delicats dels nervis o us afecten segons quines impressions, eviteu llegir (i escoltar) de cop, tot el que ve a continuació. Segons César Vidal hi ha un pla del “nacionalismo catalán” (així, en general) per annexionar l’Aragó al Principat i convertir-lo en una colònia. Sí, heu llegit això que us sembla que no pot ser que hagueu llegit: en l’univers febrós i delirant de don César, Catalunya vol apropiar-se de l’Aragó. I no només ho pensa, cosa que potser amb repòs i medicació podria revertir sense passar de l’àmbit de trastorn mental personal, sinó que en fa enceses proclames que llegeix amb l’ànim d’alliçonar les masses i advertir els “culpables” que “no se las prometan tan felices. Como bien señaló el romano a los asesinos de Viriato, a nadie le gusta tener cerca traidores

Fem una breu pausa per provar de pair tan superba bajanada i, mentrestant, voldria que consideréssiu breument un detallet. A risc de semblar reiteratiu, insisteixo a assenyalar que això que hem començat a llegir/sentir, és part d’un programa de ràdio d’amplíssima difusió a Espanya, que gaudeix de total credibilitat per a milions de persones.

No sé si sou capaços d’albirar quina mena d’informació sobre Catalunya és tinguda per “normal” per milions de persones. Com us trobeu, ara? Pitjor? Bé, doncs continuem.

Diu don César que: “De la misma manera que el nacional-socialismo de Hitler aspiraba a anexionar territorios como Austria o los Sudetes al mapa del III Reich, el nacionalismo catalán mantiene una política agresiva que pretende incluir en Cataluña a regiones como Valencia o las Baleares e incluso la denominada Franja de Aragón. Semejante despropósito no arranca de la realidad histórica ni linguística sinó, meramente, de unas apetencias injustas, ilegítimas e imperialistas” I això només és l’aperitiu. Escolteu, escolteu els altres talls.

mitjançant“Así como el nacional-socialismo de Hitler aspiraba a anexionar territorios al III Reich, el nacionalismo catalán pretende incluir regiones como Aragón”.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja