Entren en servei dos nous trams de l’autovia Lleida-Osca que permetran estalviar deu minuts entre Lleida i Raïmat

Actualitzat a les 15:30 h 14/12/2009

Alpicat (ACN).- El Ministeri de Foment ha posat en servei aquest dilluns dos trams de l’autovia A-22 que ha d’unir en un futur Lleida amb Osca. En concret els dos nous trams inaugurats, Lleida-la Cerdera i la Cerdera-variant d’Almcelles, tenen una longitud de 9,4 quilòmetres i han suposat una inversió d’uns 70 milions d’euros. L’entrada en servei d’aquests trams reduirà de 12 a 4 minuts el tram entre Lleida, des de l’enllaç amb l’autovia A-2 i l’enllaç de Raïmat (Segrià). A la vegada, aquests trams formen part del futur corredor Mediterrani que ha d’unir Sant Sebastià amb Tarragona. La inuaguració dels nous trams ha estat presidida pel secretari d’Estat de Planificació i Infraestructures, Víctor Morlán.

Entren en servei dos nous trams de l’autovia Lleida-Osca que permetran estalviar deu minuts entre Lleida i Raïmat.