Catalunya i Aragó concreten detalls renovació conveni assistència sanitària

Catalunya i Aragó concreten detalls renovació conveni assistència sanitària

Els consellers Antoni Comín i Sebastián Celaya s’han reunit avui per tractar aquesta qüestió, ja que l’actual conveni expira aquest any

Els governs de Catalunya i Aragó concreten els detalls de la renovació del conveni per a l’assistència sanitària a urgències i emergències a les zones limítrofs

Els consellers de Salut de Catalunya, Antoni Comín, i d’Aragó, Sebastián Celaya, han mantingut avui a Lleida una trobada per concretar els detalls de la renovació de l’acord per a l’assistència sanitària en urgències i emergències a les zones limítrofs dels dos territoris, que expira aquest any després de dotze anys en vigor. Tots dos han mostrat la seva disposició per continuar amb aquesta col·laboració, de la qual se’n beneficien 100.000 habitants aragonesos i catalans.
Es tracta d’un annex específic dins del conveni marc existent per garantir l’accessibilitat de l’atenció sanitària en aquestes zones. Segons aquest annex, l’empresa pública Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i la gerència d’urgències i emergències sanitàries 061 d’Aragó col·laboren en la resolució de les urgències i emergències sanitàries de les poblacions que formen la franja territorial limítrofa entre les dues comunitats.

Informació Departament Salut

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja