Baix Cinca: memòria gràfica 1647-1939: una ullada a la història

CARTELL CINGA FORUM 17

PROGRAM DE MA CINGA FORUM 17

Jornada  CINGA FÒRUM 2017, que tindrà lloc el dia 23 de setembre al Palau Montcada i que enguany porta per títol “MEMÒRIA GRÀFICA 1647-1939: UNA ULLADA A LA HISTÒRIA”, on tractarem la importància documental que representen, per a la història de Fraga i el Baix Cinca, les imatges on van reflectir la seua visió del moment nombrosos visitants i viatgers.

De la mateixa manera que a nosaltros mos agrada deixar testimoni gràfic d’esdeveniments de la nostra vida i emmagatzemar-los en diferents formats (paper, fitxers, CD …), des dels primers temps de la Història de la Humanitat, l’home ha volgut deixar constància del seu pas per eix món mitjançant  la pintura, escultura …  ; si en les primeres èpoques això era un privilegi de moments i personatges claus, l’aparició de la fotografia ha estès eixa afició a tota la població.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja