El sindicat conservador de funcionaris CSIF veu innecessari l’aprenentatge d’aragonès per a l’atenció al públic

A la nota de premsa feta pública el 29 de gener, el sindicat conservador CSIF feia públic un comunicat, amb motiu de la proposta de la DGPL rebuda en les seves adreces de correu de funcionaris del Govern d’Aragó, motivant aquests a formar-se en aragonès.Aquest sindicat critica que s’hagi proporcionat l’accés als seus comptes de correu per publicitar un curs d’iniciació a l’aragonès, en col·laboració amb CCOO i la càtedra Johan Fernández de Heredia de la Universitat de Saragossa. També al·ludeixen que és una activitat que “poc o gens aporta a l’atenció que els empleats públics presten als ciutadans / es aragonesos / les”.

És molt curiós que un sector conservador de treballadors s’ajuntin al voltant d’un sindicat, més curiós encara és que des d’un sector neoliberal es defensin els seus drets com a funcionaris públics! però si a més aquests s’oposen a voler formar-se en una matèria vàlida per exercir el seu lloc de treball, com és l’atenció al públic en aragonès, això és totalment injustificable.

http://www.elperiodicodearagon.com/noticias/aragon/criticas-dga-promocion-curso_1260080.html

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja