L’IES Matarranya guanya el Concurs de Lectura en Públic dels instituts d’Aragó » Temps de Franja

// IES Matarraña

Les representants de l’IES Matarranya han estat les guanyadores del quinzè Concurs de Lectura en Públic en la categoria de secundària i els idiomes d’anglès i català. En esta edició s’han presentat 69 centres de tot Aragó i han participat un total de 357 alumnes.

És la primera vegada que el l’IES Matarranya participa en este concurs, organitzat Biblioteques Escolars de la Direcció General d’Innovació del Departament d’Educació, Cultura i Esport, que pretén fomentar la lectura en els centres escolars d’Aragó. De l’I.E.S. Matarranya han participat els dos grups guanyadors formats per tres alumnes de 1r de l’ESO en cada idioma. Per part d’anglès, les alumnes premiades són Ana Tarzan, Tessa Leiva i Lorena Mircea que, coordinades per la seua professora, Ana Estopiñá, van llegir com a text lliure una selecció de Harry Potter. El grup de català va estar representat per Roser Aragonès, Romina Gómez i Anna Samper que, acompanyades amb la seva professora, Pepa Nogués, havien preparat una selecció de poesies del llibre “Davall d’una Olivera” de l’escriptor de la Codonyera, José Miguel Gràcia. Continuar llegint… L’IES Matarranya guanya el Concurs de Lectura en Públic dels instituts d’Aragó » Temps de Franja

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja