Els bombers aragonesos van abandonar la zona dels GRAF Lleida perquè ‘no estava en condicions’


element  divisor

ACN // 21.01.2010 // 20.58 h  element divisor Ref. 525524

element divisor

Barcelona (ACN).- El cap dels bombers aragonesos que treballaven al costat de Grup de Reforç en Actuacions Forestals (GRAF) morts a l’incendi d’Horta creu que la zona de seguretat que va crear l’equip de Lleida per protegir-se del foc era ‘incompleta’ i ‘no estava en condicions’. És Raúl Vicente, que el dia de l’incendi era el responsable de la Brigada Refuerzo de Incendios Forestales (BRIF), que s’havia desplaçat des de Daroca (Saragossa). Ho explica a la declaració policial a què ha tingut accés l’ACN, però no concreta si va comunicar o no la seva opinió al responsable dels bombers de Lleida que feia d’enllaç entre la BRIF i els GRAF. L’equip aragonès va marxar 45 minuts abans que el foc matés cinc bombers de Lleida.

Agència Catalana de Notícies :: acn ::.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja