serretllibres.com – “MATARRANYA, FONTS D’INSPIRACIÓ”, nit de creació literaria a la Casa Amatller de Barcelona, 7 de juliol a les 21:00

“MATARRANYA, FONTS D’INSPIRACIÓ”, nit de creació literaria a la Casa Amatller de Barcelona, 7 de juliol a les 21:00

3. Notícies dimecres, 1 de juliol de 2009 | Comentaris

El Víctor Amela ens proposse una nit de creació literaria a la Casa Amatller de Barcelona, un marc incomparable, per disfrutar d’una nit màgica…us passem tambe, la programació de la que tenim previssió, mes endevant dins d’un post al meu NOU bloc, hi tindreu tot el programa al complet….que disfruteu…

¡¡¡US HI ESPEREM A TOTS!!!

“RELATS I CONTALLES DE LA NOSTRA TERRA:

MATARRANYA, FONTS D’INSPIRACIÓ”

––––––––––––––––––––––––––––––––

*

TAULA RODONA

i PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “ELS FOLLETS DEL MATARRANYA”

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

*

Taula Rodona: Víctor Amela (presenta i modera): Lolita Boix (escriptora), Sandra Bruna (agent literària), David Martí (escriptor), Francesc Miralles (escriptor), Mariona Millá (Artista), Jordi Cervera (periodista), Alfon Beltran (periodista), Agustí Pons (escriptor i periodista), Arturo San Agustín (periodista i escriptor)

*

21.45h Presentació del llibre Els follets del Matarranya.

Estimats amics:

excitat pel Octavi Serret, bategant-me al paladar les paraules de les mules desmemoriades i el vermut de Lledó i un tall de pernil i topónims agarens i pins gegantins de Beseit camí de la mesquita de Còrdova i la cua de bou i el vi de Queretes i oliveres bimilenàries i tolls de vidre maragda i ruïnes dels pares ibers i pedres tallades com a joies i diamants al cel fosc i càtars perduts i coquetes ensucrades i castells enrunats i porxos ombrívols i Cabrera convertint l’aigua en sang i bafarades de timó i espígol i Picasso ofegant-se i Perucho amb un vampir a les espatlles i Lujàn amb una clotxa a les mans i Lombarte fonent-se a la seua terra i marges de pedra seca lligats amb velles suors i camins de traginers i fèmurs de dinosaures i roquissars a plom i premsa d’oli i bota de vi i el salt del Tastavins i rius amb peixos a l’Algars que no saben si naden a Catalunya o a l’Aragó i xiprers farcits d’ànimes i vesprades sense temps i trulls i coves i ermites i creus de terme i ponts alterosos i cireres i nespres i prèssecs i figues i voltors que s’ho miren tot de lluny,

us convido a xerrar plegats el dimartes 7 de juliol a la Casa Amatller dels vostres pàlpits estimulats per les terres del Matarranya, de com els seus aires, paisatges, persones, histories i paraules son fonts d’inspiració per a vatros.

Victor Amela.

mitjançantserretllibres.com – “MATARRANYA, FONTS D’INSPIRACIÓ”, nit de creació literaria a la Casa Amatller de Barcelona, 7 de juliol a les 21:00.