“Quedaran les paraules…” a la Portellada » Temps de Franja

// Carles Sancho

L’acte central del dia de Sant Jordi al Matarranya va celebrar-se enguany a la Portellada, organitzat per la comarca, amb la col·laboració d’altres entitats del territori amb una bona acollida de públic assistent a la convocatòria. Com que s’esperava aiguat de tarda, com molts dies de setmana santa, els organitzadors van passar l’activitat de la Plaça de l’Ajuntament al Centre Social de la vila. Van iniciar l’acte literari-musical l’alcalde de la població, Alfonso Guardia, i el tècnic de Cultura de la comarca, David Arrufat, donant les gràcies a tots els assistents i participants en l’acte festiu. A continuació es presentà el conte de La Cendrolera recollit a “Lo Molinar”(1996) i publicat per la comarca dins de la seua col·lecció “Contes tradicionals del Matarranya”. La tècnic de Patrimoni, Ana Casasús, el dissenyador, Carles Terès, i la il·lustradora Muntsa Cabetas, van llegir el text.

Continuar llegint…: “Quedaran les paraules…” a la Portellada » Temps de Franja

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja