_______________________________
Carlos Vives, Pena-roja de Tastavins
diumenge, 7 de febrer de 2010

Tarda freda i grisa, amb un terreny de joc algo tou i amb dos equips amb ganes de recuperar-se de dues doloroses derrotes.

El partit va començar amb els locals amb ganes de tocar la pilota i intentant tancar al Calanda, però van ser aquets, els que ràpidament amb una recuperació de pilota en zona mitja i amb una ràpida transició, aconseguien avançar-se al marcador. Dur cop per als local,que amb pocs minuts de diferència encaixarien el 0-2 .Els va costar molt al Pena-roja aixecar-se dels gols i es preveia un partit fàcil per al visitants,que disfrutaven d’un bon joc, fins que poc a poc, los locals aconseguirien recuperar d’inèrcia del joc i tancar al Calanda a la seua pròpia area en els 15 minuts finals de la primera part, amb alguna ocasió que no escurçaven les distancies.

A la represa el Calanda es va tancar e intentar sentenciar en alguna ràpida contra, el Pena-roja va moure peces i per mig de Gabriel,amb internada per banda, però el remat va eixir per damunt de porta, va ser un primer avís, ja que al poc Àlex, marcaria el 1-2.
El Pena-roja se’n va anar a dalt, tancant al Calanda, tenint una ocasió de Víctor, que en xut des de la frontal,desaprofitaven el 2-2. En una recuperació al mig camp i contra per banda dreta el Calanda aconseguiria el 1-3 i xiulet final.

Partit entretingut i disputat, que no es demostra al marcador,en un bon arbitratge

El Pena-roja no aconsegueix recuperar-se de les derrotes | Comarques Nord.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.