L’escriptor Francesc Serés (Saidí) guanya el Premi Ciutat de Barcelona

L’escriptor Francesc Serés, el periodista Enric González i el Sónar guanyen el Premi Ciutat de Barcelona

element  divisor

ACN // 15.02.2010 // 22.35 h  element divisor Ref. 530288

element divisor

Barcelona (ACN).- L’escriptor Francesc Serés, el coreògraf Toni Mira, el periodista Enric González i el festival Sónar han estat alguns dels guardonats amb els Premis Ciutat de Barcelona 2009. L’Ajuntament de Barcelona convoca els premis anualment amb l’objectiu de guardonar la creació, investigació i producció de qualitat realitzada a Barcelona per creadors o col·lectius que hi treballen o per institucions i organitzacions barcelonines que les promouen o les produeixen. Enguany, el director i actor Xavier Albertí ha fet la creació de l’espai escènic i la dramatúrgia de l’acte, que ha retut homenatge al Paral·lel i al gènere del cuplet, amb obres que feia quasi 80 anys que no s’interpretaven en un teatre de Barcelona.

Agència Catalana de Notícies :: acn ::.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja