L’alcaldessa de la Codonyera obligada a rectificar” « Lo finestró del Gràcia

L’alcaldessa de la Codonyera obligada a rectificar”

El Diario de Teruel publica avui:

““L’alcaldessa de La Codoñera, María José Gascón, ha rectificat i cedirà un local municipal per a la celebració d’una xerrada sobre la Llei de Llengües que Chunta Aragonesista (CHA) havia programat per a aquest dissabte al poble.

Després de dos dies de converses i després de parlar, finalment, amb “l’advocada de CHA”, segons va reconèixer la regidora, Gascón va canviar ahir d’opinió i va explicar que “si la nostra obligació és cedir-los els locals, els tindran a la seva disposició”. No obstant això, va puntualitzar que “no creiem que sigui el més convenient, perquè aquestes polèmiques no porten a res.”

Segons l’alcaldessa, “tant els regidors del PSOE como els del PAR, per unanimitat, van decidir que com aquest tema crearia moltes controvèrsies no era procedent realitzar actes d’aquest tipus”. Gascón va insistir que “com a alcaldessa no els he negat cap local per escrit i només els he transmès verbalment l’opinió de la Corporació”.

La formació aragonesista va enviar una nota en la qual denunciava el “boicot” de la regidora a la xerrada que té un “caràcter més cultural i divulgatiu que polític”. Va lamentar l’actitud municipal per impedir la seua celebració, que per a CHA és “una decisió discrecional que atempta contra els drets democràtics”.””

L’alcaldessa de la Codonyera obligada a rectificar” « Lo finestró del Gràcia.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja